Summertime with some shoppingtime

Summertime, klockan är 10 och det är stekhett ute. Linda ringde och väckte mig så det blir sola och bada sen vid Aspen. Dundermysigt <3

Men först ska jag till staden med Kajsabajsa, hon ska få välja lite födelsedagspresenter. Lagom kul i denna värmen! Men det blir mysigt. Sen blir de bada och plaska och sola vid Aspen, fyfaan va gött :)

Nu kommer Kajsa ! :)


 


I´ve been on relaxingtime!

Nu är jag hemma från mormor och morfar och relaxingtimen! Gud va härligt de va, jag har bara sovit och tatt de lugnt. Stekt mig själv i olja i solen och fått solsting, grillat massa gott och cyklat på grusvägarna fram och tillbaka till Faster Maja. Hur mysigt som hellst, älska landet på sommarn <3 Helt underbart att få komma iväg och bara slippa stan, men idag klättra jag på väggarna. Helt sjukt! Åkte till Visko och skulle kolla efter svarta ballerinas men kom hem med en ny svart väska :) Asfin och söt, behöver bara en ny rem. Myggbiten har jag blivit med, hela vaden är uppsvullen :( Kliar och ömmar! Ush ush ush.












Fia goes relaxingtime!

Nu orkar jag inte med Sävedalen mer, nu är jag ledig i 3 dagar så jag åker till mormor och morfar på relaxingtime! Är de sol ska jag pressa järnet, är de sämre väder ska jag nog be mormor åka med mig till Ullared. Jag ska få frukost också, annars blir jag arg!

Nu ska vi packa den lilla väskan, sololja bikini myskläder och tvål och sådära.
Vid halv8 åker jag, dagboken vi hörs på onsdag kväll!

Egotajm is the shiet!



That´s me before the utgång.
Tur att man är egenkär iaf! De gillar vi!

Gårdagens galey och solning vid havet

Som sagt så va vi ute igår igen. Jag och Pia började här, drog oss till Pc i väntan på Jesper och Frida, Christoffer kom med :) Satt och småprata och bara mös, hamnade på Sticky Fingers som va helt värdelöst, bara rockmusik och ingen utgång, svetten rann! Skulle dra oss till Franks men vi tog en vila i gräset varpå de kommer fram en gubbe och börjar peka med sitt paraply och tro att han bestämmer och sen pikar att jag inte skulle ha trosor på mig, vart har han fått rätten att titta mig mellan benen? Drog oss neråt, hittade en nersöpen kille som sov på en stol, jag och Frida bestämde oss för att hjälpa stackarn, han kom hem. Frida åkte hem, trodde min nattbuss gick tio i 4, men jag hade fel. Satt ensam på Centralen och åt mat från Franks med massa gamar runt om kring som såg ut att dom skulle våldta mig närsom, ringde Pia och sa att vi skulle dela taxi, hon säger att hon ska komma strax vilket hon inte gör, jag blir asgrinig. Hon kommer inte alls, jag åker hem. Har då träffat en kille som jag tar med mig hem och myser med, idag visade de sig att det var Fridas kusin. Hahahahaha, världen är sjukt sjukt liten! Mysig kväll, Frida gjorde inbrott i sitt egna hus, klättra på tak o shit med! ;P

Idag drog vi till havet megadunderbakis som vi va. Låg och stekte våra fläsk och bara hade allmän mongotime!
Jag älskar er något fruktansvärt! <3

Imorgon är de jobb, sen åker jag till mormor och morfar i 2 dagar och vilar upp mig och solar!
Nu är de bedtajm.
Om ändå snorungarna utanför kan hålla käften! SUCK!

Lillebror har rakat av sig håret



-Bara så du vet rakar jag av mig håret nu!
Lillebrors sms igår på fyllan, jag blev helt galen. Hans backslick har ändå vart där ett tag nu. Men han är jättefin =) Huvudet är lite vitt men vad ska man göra! Bättre än väntat! Absolut.
SNYGGING!

Kaalajstime i sommarvärme

Fyfaan vilken underbart varm dag <3
Stekande sol och bara helt genomvarmt.

Va ju hemma hos Kajsa på kalas förut, helt underbart mysigt! Vi spelade lite spel och bara satt och mös, bestämde att vi ska åka in till stan på torsdag så får hon välja paket själv, likadan som mig är hon, älskar att gå i affärer! Åt massa tacos, och massa glass med chokladsås med banansmak(?) och dödade getingar med en elektrisk dödare, den va läskig. Morbror bjöd på lite cider också, han tyckte jag kunde börja i tid :)









Nu väntar jag på Pia, ska hämta mig ett glas vin och bara mysa till de!
Sen får vi se vart kvällen slutar ;P

Vi slog klackarna i taket

Igår va vi ute och svängde på våra lurviga, jag Ella Frida Jesper Pia Storebror och Christoffer =) Jag va helt underbart glad i hatten och jag hade grymt kul faktiskt, lite kass musik men dom spelade ju faktiskt If you wanna be my lover med Spice Girls, bäst ever och massa annat gooott =) Fyllehicka fixar man lättast med att halsa en drink, så de så (; Massa jobbigt folk som körde dansa-henne-i-rumpan och jag HATAR de. Hatar hatar hatar! Ush. Det var en härlig kväll, jag kom hem vid 5, efter att jag lämnat av Pia och nån kille, dom skulle öla, öla= de nya för klockan 4 ragg!

Nu ska jag fräscha upp mig, mormor och morfar kommer och vi ska på kalas hos Kajsa =)

Sen är de slå klackarna i taket igen!

Jag laddar batterierna.

Nu ska jag gå och lägga mig i min prinsessäng och ladda batterierna. Först jobb, 7-16 as awlays, sen är de en regäl utgång med klackarna i taket svänga på dom lurviga ochsupa sig själv under bordet.

It was some summertime today

Idag när jag jobbade skulle de givetvis blir 30 grader och strålande sol och molnfri himmel. Men jag deppade inte ihop för de. Jag lagade spagetti och köttfärsås till gamlingarna och rotfrukstgratäng och packade vagnar sen ringde jag min Jesper så kom han hitt, satt på ballkongen och drack kaffe och pratade om vem han kunde gänga med, vi kom inte på bågon bra, åkte till stan och hämtade Frida, spanade på sötnosar på parkeringen och åkte till Triumf och handla glass, lakris lion och ananassplit, mums <3 Sen satt vi och mös i min soffa =)

Jag och Jesper gjorde armband till oss förut, till Frida med. För de är liksom vi 3 mot världen. Men Jesper pajja sitt i bilen :( Men dom är jättefina, asfina, dunderfina
:)
 


Brännskadad utan men för livet.

Jag brännskadade mig idag på jobbet :(
Stog och tvättade stekbordet, hade hällt på lite mindre än 2 liter vatten som började koka och stog där med borsten, tippade bordet och skulle hälla vattnet i måttet igen, tippar de för snabbt och spiller allt över handen :(
De gjorde bajsont, men jag sköljde och sprayade och de blev inga märken, tuuuur!
För jag hade inte vart läcker i brännskada på vänsterhanden. Räcker med ärret på höger.


Jesper fyller bara 20 en gång :)









Vilken jävla kväll, helt dunderbar. Jag bara älskar när alla blir jättefulla och bara flippar loss. Vi stog och dansade och va gravida helaste kvällen, shottade rosévin och bara hade allmänt supermysigt. Regäl utgång i helgen. Mina vänner är bäst bäst bäst, så de så :) Och Jesper, du vet att jag älskar dig.



Mindre gott va de o gå upp imorse, hade fyllesnack med Daniel och Freddie till typ halv3. Gick upp halv7, såg helt fuckad ut. Hallonkrämen blev för lös, potatismoset gick åt helvete. Men annars gick jobbet också bra, men det var de värt. Hallonkrämen var faktiskt god, de som räknas =)

Nu är jag jättepigg, somnade givetvis i soffan, och jag ska jobba imon. Men tror jag drar och kryper ner iaf, jag lär ju somna till slut =)

1, killar är svin och kommer alltid vara.

Jag måste bara säga de, killar är svin.
Och nu har jag dratt alla över den gränsen.

Det där med att vara gullig i början och sen helt vända utan anledning, jag fattar inte grejen?!
Men som Martin sa, han är utvecklingsstörd. Och som Frida sa, han borde toffla rumpan av sig för dig.
Och jag skulle lyssnat på Frida och inte gett honom en till chans, assholes är assholes, för alltid. Dig älskar jag, Frida Johansson.

Men jag vill fortfarande ha en förklaring, och de kommer jag alltid vilja ha.
Och som Daniel sa, killen är ju dum i huvudet om han inte inser vad han går miste om.
För jag är faktiskt Fia, så de så!

Nu vill jag bara äta massa choklad och ligga i sängen och gråta till Dagboken, Frida är du på?


Kalasdags

Nu ska Fialotta ge sig ut på kalasheter :)
Ska möta mina älskade pinglor på Centralen vid 4, dra och köpa present nummer 2 till Jesper och sen ska vi hem till honom på kalasheter =) Äta lite sallad, sjunga och bara ha de myspys.
Han kommer bli himla glad för presenten, och min kamera funkar äntligen!
Kort kort kort :)
Nu ska jag göra mig lite vackrare och dra mig.
Kalaset väntar! =D
Jesper goes twenty!


 


Jesper goes twenty

Grattis på födelsedagen hjärtat!
Jag älskar dig!
Och du är de bästaste som finns, så är de med de!
Du och jag :)
always please <3


Superfredag!

Någon va trött på jobbet idag, jag stog och asgarva åt att en visp hade gått isönder, så mycke så jag va tvungen o böja mig ner, men det är ju tur att någon är lättroad. Fixade ihop en helt sjukt god currysås också. Med höna till, och ris!

Sen kom Fridaprinsessan hit, hon hade en överraskning till mig, 4 nya x-cider, MUUMS! Fixade lite på jespers paket som btw är helt grym och sen köpte vi pizza och svulla i oss och pommes och godis, låg och myste framför Pearl Harbor. ÄLSKA DEN FILMEN!!!



Jag gifter mig direkt (;
Nu ska jag sova, jobba helgen! Och GÅ till jobbet imorgon! Suck!

Jag vill ha en kissemiss :)

Jag va hos mammas väninna förut och myste med hennes kattungar.
Jag vill ha en, men jag är sjukt allergisk :(
Ögonen blev helt rödsprängda när jag kom hem, så de blir inget.
Jag och Mia som skulle ha delad vårdnad och allt och döpa den till Fisen!
Suck :(

 

Det var min lille beeeeeeebis! Ge mig, nu nu nu!

Reashopping we lajk när plånboken tryter

Alltså vid den här tiden i månaden är inte jag såå fullsketen med pengar, men jag har ju mitt kreditkort på Hemtex och det är ju typ rea överallt nu. Och jag skulle inte handla något speciellt. Men jag kom hem med ett par nya pumps från Dinsko, 99 kronor, bara för att liksom. Och en ny gardin till mitt rum, den är hemskt ful men gullig när den kom upp. Mammis köpte sig också ett par skor och lite grejer till hemmet. Asmysigt hade vi. :)

  Domärfina!=D



Nya gardinen, den är grön med blommor :D

Sen lagade vi jättegodmiddag jag och mammis! :D


Shoppingdags =)

Nu ska jag och mammi åka till Allum och shoppelishoppa! =)
Gud så mysigt!

Jag har vart på dejt.

Och Fridahjärtat, jag har skickat sms till dig innan dehär. Du är den som får veta först, alltid.

Jobbade först idag, gick bra! Lite jobbigt med en vikarie men de är en fettgo snubbe, så de gick najs! Åkte hem i pissregnet och somnade ganska så snabbt, helt slut. Så ringde Oscar så skulle han komma hit.

Så jag har vart på hemmadejt. Hemmadejt kan ju sluta på två sätt, detta slutade på de ena sättet och på de bra sättet. Vi låg i sängen och kollade på film, Scarfejs, jag har kollat på Scarfejs, vad hände där?! Helt tråkig film, men som tur va så kunde jag ju fokusera på att massera hans rygg och klia honom på magen, helt underbart. Sen låg vi bara där och myste. Och vi ska ses igen, det är bestämt =) Wiiiiiie!

Imorgon är jag äntligen ledig! =D Fyfan va gött.

Skulle behöva fixa färdigt Jespers present, skälla på Telenor och skälla på Elgiganten. Men jag får se hur mycke jag orkar! =) Nu ska jag sova iaf, när jag träffat min bror. Det var några dagar sen nu, han jobbar ju och står i.

Godnatt =)

Lite kvällssnack.

Det känns inte som jag gör annat än o jobbar nuförtiden, efter jobbet är jag trött och går hem och sover liksom. Om jag inte träffar tjejerna då, vilket jag måste orka då och då. För att ens oooorka gå till jobbet, för ni lyser upp mitt liv <3

Träffade Rino idag, en kille som ska jobba lite hos oss i sommar. Han är 40 och italienare och jättetrevlig. SYND att han är 40 och inte typ 22, då hade han vart min. Mums!

Regnbågen på Liseberg hade visst kolapsat idag, men de gör inget, inget jag åker iaf =) Andra bullar hade de vart om de va Jukebox eller Flumride, må Liseberg aldrig ta bort dom.

Idag fick jag min kamera med, men den e cp igen. Så jag får pallra mig till en Elgigant och fråga vad felet är. MORR! Har 280 bilder från Tunisisen på minnet, den lägger bara in 160 :/

Nu ska jag gå och lägga mig, läsa lite i min bok. Helt underbar är den.

Sommarmyskväll =)

Jag har tatt mig en runda på staden ikväll igen, givetvis med mina flickor.
Gothia är helt invaderat av fotboll överallt, helt grymt.
Jag och Linda fick nostalgi när vi gick runt på Heden, fjortisdiscona. Vem har inte vart där? (;
De jag undrar är varför ALLA fjortisar gick runt i rumpkorta shorts och linne när de är 15 grader och svinkall vind. Ta på er ffs, de där är inte ens läckert. Sen mötte vi Frida :) Gick till pc som va stängt, gick till något nytt på Kungsgatan med kissöl och ingen kortautomat sen hamnade vi på Victoria :) Sen blev de öl och glass. Superdundermysigt <3

Mamma och släkten har de visst asmys på Marstrand =)

Nu ska jag byta om, lägga mig och läsa min underbara bok.
Godnatt!

Imon kommer min kamera hem! =D=D=D=D
Sommarmyskvällar utan kort är över! =D

Ta mig till sol, bad och enoorm fest.

Jag vill tillbaka <3























Helt underbar vecka. Vi måste i September igen my friends. Love love

Slappelördag

Idag är en slapp dag, det var de igår med. Igår va helt sjukt, helt stört trött.
Men inatt har jag sovit ut, asgott. :)
Har helvetesveckan framför mig, bara ledig torsdag. 6 jobbdagar alltså. Och helgen på de.
Undra om jag ens överlever ;P Hahaha.

Nu ska jag ta mig en dusch och fräscha till mig.
Ikväll får vi se vad de blir, men jag känner för slappt :) De gillar jag!

Min kamera är lagad! jag är överlycklig, undra när jag får den bara. Hmm!



Han är min :) <3

Babbel om torsdag!

Jag har jobbat!
Gröt, apelsinris och broccolisoppa va de idag!
De gick så fint så. Helt otroligt.

Kom hem, fick reda på att pappa vart här och hälsat på.
Sen kom han tillbaks igen, de va gott o se honom igen. Satt och pratade om allt som hänt dom senaste typ 4 månaderna, och om allting innan och så. Allt jobbigt och häktet och alla saker, fick ur mig lite men inte allt som jag velat. Men det är skönt att se pappa igen, han ser dock äldre ut. Och minus 20 kilo. De gillar vi inte. Han hade kommit ut redan i fredas, men då hade han träffat sina kompisar och tatt sig en fylla :( Men han är nykter nu, och jag hoppas, men jag tror inte att de någonsin kommer bli aldeles bra med honom. Just nu har han ingenstans och bo, därför han sover här. Imorgon blir de sociala och sådära, får se hur de går. Men jag sa till honom förut att även om de är påfrestande att han är här för oss så vill jag hellre de än att han sover i spårvagnar. Ush.

Sen somnade jag på soffan till Emil i Lönnerberga. De va visst farmors favoritavsnitt, kalasavsnittet. Så jäkla bra. När tjockistanten faller i varggropen! Hahahaha.

Sen kollade jag på Hells Kitchen, varför åkte Eddie ut. Han va så liten och ful att jag tyckte synd om honom och började heja på honom. Men nu gillar jag blondie, och den snygga killen. Mums mums. :)

Nu är de sovtajm strax! =D

Nirvana_Mac är en riktig snygging på Ns! :D Mums!


Nu har vi födelsedagsfirat !

Shit va trött jag är, märks ju att jag jobbat utan att sova efteråt. Iaf, vi hade de asmysigt. Hade fixat bord på Bryggeriet, fixade drinkar till oss och till Frida, sjöng för henne och så ^^ Käkade lite mat och satt bara och tjöta. Frida och Jesper hade vart hemma hos henne innan och pimplat lite, och de märktes, men sånt gillar vi! =) Guud, va mörka ögon du har Fia, ja hjärtat de är kul att du märker de efter 4 år (; Jag älskar dig, de vet du <3 Tack girls för en underbar kväll, snart är de min tur, men först Jesper om 12 dagar! :D

Helt underbart med födelsedagsfirande. Sånt gillar vi.

Snart är de min tur (A) Bara 4 månader och 14 dagar kvar! ;D

Älska snubben som sjunger Jesussånger på Avenyn. <3

Kalasredo!

Nu ska jag åka in till staden.
Möta vännerna och fira Frida lite smått.
Sätta oss och dricka lite drinkar eller så.
Asmys, min present är finast.
Taights, blommig tunika, trulls, pumps och snöarmband
, jag är redo!

 

Grattis på födelsedagen världens sötaste prinsessa och världens bästaste Frida <3

Princess goes 20, Frida Elisabet Johansson.
Grattis grattis grattis grattis! =)

Jag älskar dig och hela den biten, de vet du. Och du är de bästa i mitt liv.
Du och jag prinsessan.
I love love love u :)

 


Onother sweet sweet tuesday

Strosa på stan med Lindi är mysig en halvkall tisdag som den här :)
De gillar vi, alot <3
Hon fick in mig i Järniaaffären på Järntorget så skulle hon inte ens ha något! To bad to bad. Hon vet inte hur mkt jag avskyr dom affärerna än, men snart kommer hon fatta.
Sen åt vi lite Tortillatallrik och glass och kikade på skor, och hon fick med sig ett par godingar hem!
JAG HATAR ATT MIN KAMERA INTE FUNKAR! Fan fan fan fan!
Ska köpa en egen när skattepengarna kommer!



i brist på andra bilder så. 1½ år sen. Modellbilder, vilken kväll <3

Ooh sweet monday

Bara för att jag och Jesper har lagat asgod middag och myst med film idag =)
Hur mysigt som hellst, gick lite på stan först också. Sa hej till prinsessan!
Åkte hem till honom och laga klyftpotatis med fläskfilé och egen slasa :)
Sen kolla vi på sjukaste filmen la la la Happy Game hette den eller något.
Helt psyko! Ush ush ush. Vilka jävla killar.



Nää nu är de sängen, fika med Lindi och Sara imorgon kl halv12!
Puss o kraaaam!

Varför blir man förkyld på den längsta ledigheten under sommarn?

Jag är jätte förkyld.
Halsen och näsan bara rinner och rinner.
Och jätte rethosta!
Men de går över, bara förkylning än så länge =)
Och de e gött :)

Denna killen är mycket mycket lustig

Hahaha, alltså jag kan ju inte annat än att skratta åt de.
Killen från i fredas, Domkyrkan som jag kallar honom.
Camilla och han hade vart på dejt igår på Bryggan.
Sen hade dom åkt hem till hans kompis och sovit.
Han är visst väldigt into the second one.
Hahahahahahaha, alltså detta är ju sjukt kul =D
Vilken jävla kille.

Camilla kommer hit senare, då får hon dra detaljerna!

Sommarklänning.

 

Jag är kär i den =)
Blommig och jättesöt och tunn.
Det är ett under att jag ens tatt på mig något så bakfull och grann som jag är.
Men jag känner mig 100 gånger sötare med den på.
Sommarklänning, ooh yes!
Som Camilla sa, fy vilken söt klänning. Jag bara går och kollar och kollar helt tiden :)

Sommarmyskväll blev en helt klockren sommarutekväll

Shit vilken mysig och grym kväll det blev =)

Jag Camilla Patrik och Pia. Patrik fixade lite nudlar och kyckling till oss, asgott! Satt och myste och bara småpratade, jag och Pia va jätte övertrötta och skrattade åt typ allt. Jag blev extremt gåutsugen så vi bestämde oss för de och då va klockan redan 9, så dags o sätta fart! Fram med ett spel och ändra reglerna och börja dricka. Satt och blandade oss massa goda drinkar med vaniljvodka applesourz bacardilemon och massa gott =) Fia blev lite glad där efter ett tag. Tog taxi in till stan, fick med oss Camilla in på Gretas till slut :) Aouwsome. Röjde på dansgolvet.

Första sjuka grejen är att helt plötsligt är Camilla borta. Eftersom det är min bästis vet jag hur hon funkar, hon hör alltid av sig om de är något, så jag tänkte astt hon säkert gått ut och tatt lite luft eller så. Patrik börjar leta efter henne medans jag och Pia skakar våra lurviga :) Ingen Camilla. Patrik får ett sms av Camilla att hon är i Brunnsparken så han går dit, när han går dit kommer hon tillbaka. Han blir jättearg (?) men de skiter vi i, jag skickar Camilla till baren och där tar de lite lång tid varpå Patrik tror att hon försvunnit igen så han blir lack och åker hem. Patrik är lite förtjust i någon (;

Andra sjuka grejen, vi står och skakar våra lurviga och dansar runt med lite folk. Drar upp till övervåningen och dansar och sådär, en utav killarna går jag ner och röker med. Hålla honom sällskap liksom, tar en promenad bort till Domkyrkan och sätter oss på en bänk. Och där sitter vi, vad vi gör är nästan hemligt. Men utanför kyrkan liksom, what? Pia ringer som en dåre och säger att Camilla, av alla människor, står och hånglar med en tjej. Hahahaha, Camilla är inte ens bi liksom. Efter några telefonsamtal och hotfulla sms går vi tillbaka, Pia har träffat en assexig kille som heter Otto och Camilla står mycket riktigt och hånglar med en tjej. Jag och Pia bestämmer oss än en gång för att röja lite dansgolv =)

Sjuka grejen nummer tre, killen från Domkyrkan är kissenödig. Toaletten, hahahaha. Helt gälet. Va hände där liksom. Ush ush ush ush ush va hemskt. Pia kommer och hämtar mig efter några mer minuter än va jag lovat. Gretas stänger och vi börjar dra oss in mot Donken, fyllemat.

Sjuka grejen 4. Vi sitter på Donken, Domkyrkan-ragget skickar ett meddelande till Camilla och frågar om dom kan gå på dejt idag. Hahahahaha, att jag inte dör av skratt. Vilken jävla kille =)

Jag och Camilla är hemma 6,06. Aldeles fina och goa. Helt underbar kväll tjejer.
Helt underbar, måste göras om snart! =)

Sommarmyskväll på ballkongen

Ooh ikväll blir de mys :)
Storebror och Camilla och lite folk kommer hit.
Det blir mys på ballkongen och sådär.
Vin och cider.
Och massa drinkar =)

Nu kom Camilla med drickat!
Nu blir de sommarkväll :D

Bye bye vidarespel i PartilleCup

Lillebror förlorade idag. Igen. Alla matcherna förlorade.
Hahaha. Det är så ruskigt fult :)
Men men, strange tränare.
Freddan blev lack efter 15 min och gick ifrån matchen, de tempramentet liksom.

Sen satte vi oss på centralen och delade på en kebab och sen åkte vi hem. På en buss knökad med svettiga handbolsspelare. Underbart. Not. Hahaha.

Söt bonnebränna jag fått btw.
Nu är de naptime =)

Värme <3

Åååh, klarblå himmel och massa varmt!
Nu ska jag klä på mig, åka in till stan och träffa Camilla =)
Glass och handbollsmatch, kan de bli mer bra eftermiddag?
Heja lillebror!


Spontana sommarkvällar is the shit :)

Shit vilken mysig dag. Helt perfekt!
Träffade Frida vid halv11 och gick till läkarn och pratade lite, åkte in mot stan och kollade upp när lillebror spelade. Gick och kolla, helt värdelös match, förlora med 20-11 typ eller något. Askasst! Camilla och Anna kom förbi. Sen kollade vi lite på Mias lillebror, gick till Evas och fikade i solen och småtjata, strosade ner mot stan för att kolla på present till Annas Niklas gick och satte oss på Dahls vid Lilla Bommen i solen, Jesper kom. Camilla& Anna drog hem vi strosade vidare till P.C. , slurpa i oss den nya x-cidern <3 Sen åkte vi hem på rangliga ben, hah, nä inte riktigt :)

dom spontana kvällarna is the shiet. <3

spontant va de igår med, jag och linda köpte oss en vinare åkte hem till henne och satt ute på gräset, sen kollade vi på kärleksfilm :) också dundermysigt.

nu är jag vrååålhungrig. måste äta något, sen blir de sängen, jobb imon. sen glass med camilla <3

Jag är förlamad upp till ögat

Som sagt, tandläkarn och borra. Men jag fick bedövning, först skojade han till de och sa att dom drog in på bedövningen men de fattade ju jag direkt, not, så nu har jag förlamad upp till ögat. Asobehagligt och inte känna halva näsan. Och läppen hänger inte riktigt med när jag skrattar! :)

Fick köpt ett par svarta stödstrumpor på Life också, asnajs. En blommig tunika/linne från VeroModa och ett par stora svarta hjärtörhängen :) Pengar är till för att spenderas :) Och jag vet hur man gör.

Nu är de middagsdags. Sen är de stan för att träffa Linda, får se vad vi hittar på. Jag och Linda och 2 flaskor vin på hennes altan maybe, de låter ju frestande :) Och mysigt, men vi får se :)

Födelsedagspresenterna är fixade!

Ååh gud va skönt att vara ledig idag. Låg och gosade i sängen en bra stund innan jag gick upp. Dock gick jag upp halv11 men jag somnade vid 12 så de är bra ändå. Vaknade imorse när lillebror kom hem, men när jag vaknade gick han och la sig och nu sover han. Han har inte blivit såå brun, och de är najs. Då kan han inte mobbas! =D

Har hämtat mina paket på posten idag. Det ena till Frida och de andra till Jesper. Så nu är båda deras fixade, båda va jättejättefina! Undra hur lyckliga dom kommer bli :)

Apoteket va givetvis stängt när jag skulle köpa mina stödstrumpor men jag får väl ta de i Allum sen efter tandläkarn som jag ska till om en halvtimma. Fick en återlämningstid så jag tog den. Aj aj aj. Hoppas på betövning!

Jag har på mig min nya bruna blommiga tunika idag. Den är somrig! Och det är faktiskt ganska gott väder ute, varmt i solen. Hoppas på en träff mig Linda efter hennes jobb sen! :)

 

RSS 2.0