Vaalborg :)

Frida kommer hit strax, ska fixa lite middag och så. Pannbiff och klyftpotatis med gott till. Sen göra oss vackra :) Dra oss till Linné på en soft förfest och sedan Chalmers!

Kommer säkert bli asmysigt! Kameran är med som vanligt!

Undra va jag ska ha på mig ... Hm.

Jag har shoppat :)

image598 image599

Ljusrosa Bh med superinlägg och likadan vit.
Rosa spetsisar och gula.
Cubus.

image600 image601 image602
Strandtofflor till Tunisien och strandväska. Tur att Frida köpte likadan :) HM

Gårdagens suuupermys

Jag drog in till staden igår och träffade Frida efter hennes jobbintervju. Gick till Donken för en gångsskull, köpte med oss mat och satte oss nere vid Vallgraven. Myste och prata och mata fiskmåsarna ;P Sen gick vi runt och kikade lite, shoppat lite fick vi gjort också. Vilket inte är bra för budgeten inför Tunisien, men men. Träffade Linda, gick och satte oss på Viktoria och tog 2 öl sen drog vi oss mot Slottskogen och träffade alla. Grillade lite, myste och spelade brännbol. Waaaay to much alkohol, kanske därför jag mår som jag mår idag! :D

Men det var en mysig kväll (; Mycket mysig.

Linda har nästan en pojkvän. Hur mys är inte de? :D

Hmm..

Just nu sitter jag och funderar över varför jag har exsem över hela min armar...
och vilken färg jag ska ha på mina tår :)

Tååååååålw dagar kvar

Sen åker vi till Tunisien :D:D:D:D:D:D:D
Eller aa om tålw dagar är vi till och med där nere.
Ligger på stranden och solar, lyssnar på musik och bara har de underbart.
Fyfaaaan va skönt de ska bli.
Jag längtar längtar längtar.

image596 image597

Tisdag :)

Det är 22 grader varmt i skuggan. Men blåser som fan, jag vågar inte riktigt gå ut i solen än, eftersom jag inte är hundra på att jag är frisk, så jag har städat! :D Bäddat sängen o dammsugit och disckat och sådära. Duktiga lilla jag. Hihi.

Idag håller vi tummarna för Fridas arbetsintervju kl. 15,00. Hon ringde och väckte mig imorse, någon hade vaknat med tuppen ;P Så de kanske blir grill ikväll efteråt, men de blåser ju som fan. Men vi kanske strosar på stan eller något istället, jag klättrar på väggarna snart! =D

Nu blir det dusch och göra sig iordning. För inne vägrar jag att sitta helaste dagen. Fysjutton. NEJ!

hur många brunetter krävs det för att fatta att sladden inte sitter i?

ibland överträffar jag mig själv som faaan.
både min skrivbordslampa och lampan på väggen funkar inte.
jag antar att båda lamporna pajjat.
byter lampan, sen när byter jag lampor?
inser att de inte funkar då heller.
och inser att sladden inte sitter i.
bra fia, bra :)

Parteeeeypic

image595

Mamma och Gullis i lördas :) Såå fina :)

Världens goaste mellanmål

image594

Färsk hönökaka med smör och hushållsost med cola och is
I love <3

Måååndag :)

Idag är jag friskare! Asgött faktiskt, va nere hos läkarn förut och tog ett halsflussprov ifall att så att jag inte går runt med de och får massa äckliga följdsjukdomar. Men de va ingenting som vanligt, enorm svullnad bara och hoppas på att de går över, vilket de har gjort :)

Åkte ner till Allum med mammisen efteråt och fixade min lön. Gick runt och kikade lite men köpte inget, eller jo ett par skor åt mammisen men dom fick hon av mig för hon är så gullig :)

Åkte till jobbet sen och fyllde i min timrapport :) Och prata lite med mina ladies!

Sen gick vi och handla lite, köpte varsinn glass och gottade oss. Mums.
Asvarmt ochs könt ute idag förövrigt =D We lajk!

Sjukfia uppdaterar sin sjuksöndag

Jag mår fortfarande inte bra :( Men jag mår bättre.
Mamma ska ringa tillläkarn imon bitti så får vi se. Har de blivit  ännu bättre till morgon behöver jag inte läkarn! :)
Fick i mig lite glass och macka och cornflakes med massa mjölk förut. De va gott.
Inte ätit på hela dagen typ.
Nu ska jag försöka sova :)

Camillas msn har blivit hackad :(
Jävla puckoidiot!

Still sick :(

Jag är fortfarande sjuk. Och jag tycker väldigt väldigt synd om mig själv för de.
Med all rätt tycker jag med.
Men jag släpade ju mig till jobbet imorse iaf.
Vaknade av jättehög feber inatt och va assvettig samtidigt som jag frös som fan.
Halsen har nu börjat strejka helt och jag har fått ner 1/3 fläskkotlett och 3 potatisklyftor.
Sovit ända sen jag kom hem från jobbet.
Och nacken är stenhård och vill ha hård massage.

Jag är totalt utlämnad :(
FYFAAAN va de är synd om mig :( AJ! Jag har ont!

Niightii

Nu ska jag ta hela min sjuka kropp och gå och lägga mig :( Och bli hyffsat frisk och gå och jobba imorgon. Ush jag vill inte vara sjuk. Somnade i soffan nyss i en timma, lika trött fortfarande, och fryser.

De ska bli sol och 20 grader på måndag! Jag vill vara frisk och sola. Håll tummarna!

Mamma och Gullan är ute och gör stan osäker :)
De gulliga är att Gullan ska sova här i natt sen, och förut vid bordet när dom satt och pimpla lite, så läskigt, dom är precis som mig och Frida. Och de sa jag och då sa Gullan; Aa vänner i ur och skur.

Mammisen ska på parteeeey

Min mammis ska på parteey ikväll. Gullan fyller 35 eller 36 eller 34, donnow! Men skitsamma :)
Så dom ska ut och göra stan osäker och slå klackarna i taket!
Min mamma är ju som sagt en gammal partypingla, innan jag föddes va hon ute torsda-sönda och jobbade på de, sen kom jag och pajjade allt (;

Så nu ska jag vara klädråd åt min mammis :)

Jag tycker synd om mig :(

Ushushush va jag mår kass :( Jag fryser massa, tjock i hela munnen och har asont i min nacke. Jag blir aldrig sjuk, högst 1 gång om året och då lir jag riktigt sjuk. Värst är nacken :( Gör så himla ont. Tatt massa painkillers men dom vill inte funka. :( Uuuush. Jag och godispåsen ikväll <3

:(

Hemkommen från Jesper precis, tog en öl med han och Frida i stan sen hem till honom. Förfest o grejer, käka kebab, jag körde ju dock de nyktra valet på förfesten.

Nu mår jag skitkass, ont i nackan och munnen och fryser som en gris. Fia håller på att bli sjuk :(

Jobba imon, not locking forward to it!

du var den finaste gamlemormorn någonsin :)

image590

  

Hälsa himlen gamlemormor

Begravning idag. Sjukt fin begravning. Mormors 5 syskon, deras barn &barnbarn. Blir ganska många. Fin musik, fina låtar, AnnMarie höll ett jättefint tal när hon stog framme vid kistan och sa hejdå. Ann satte en tavla på en som flyger luftballong för när gamlemormor hade gått i pension hade hon frågat vad hon ville göra och då hade hon svarat Flyga luftballong, vilket hon aldrig gjorde. Men nu kan hon göra de, i himlen.

Kramade mormor på parkeringen då brast de, både hon och jag grät. Sen grät hon när hon kramade alla. Jag tittade inte på henne i kyrkan förrän hon gick fram och sa hejdå, då brast de. Jag bara såg henne i ögonvrån hela tiden hur hon satt med huvudet neråt och grät. Mormor mormor, jag älskar dig. <3

Sen va de fika och så. Jättemysigt. Landgång och chokladtårtabit! Satt och pratade lite med alla. Mammas kusin hade aldrig sett mig så hon tappade hakan, Dante spelade fotboll i Häcken och läste på Hvitfeldska och så träffade jag Johan med som hade haft de förjävligt i Dublin. Men jag lovade att komma på hans student :)

Jobbig dag, sjukt jobbig dag. Speciellt att se mormor så ledsen.
Men gamlemormor är i himlen nu :)

Godnatt :)

Sweet, nu är jag nyduschad och insmord i SheaOil. Den kliar men luktar gott. Jävla hud.

Begravning imorgon för gamlemormor. Jag har klump i magen, morbror kommer och hämtar mig och mamma klockan 11,15. Innan de ska jag köpa en vit ros med, de känns som att gamlemormor är en vit ros :) De känns finast liksom. Ush ush ush va jag inte vill se mormor ledsen imorgon :(

Tar nog med mig kameran och klipper några kort på mottagningen efteråt om de känns rätt. Man vet ju aldrig. Tråkigt att träffa hela tjocka släkten på bara begravningar. Men men. Sovtime för fia! :)

Traaalala

Shit vilken seg dag, iaf på jobbet. Riktigt tråkigt, hade ingen lust att vara där alls. Jättetrött och bara ingen jobblust, ont i foten och ont i magen med. Packade in varor, la upp 500 tjockpannkakor /10 bläck. Gjorde redd grönsakssoppa fixade kvällsmat som va rödbetssallad och kalvsylt och sedan lite apelsinkräm. Skittråkig dag. men Ulla är kul så de va ju lite possetivt :)

Lönspecen kom idag med. Gött. Blir dock en till fattig månad, Tunisien om 17 daagar! =D=D Shit, nu kom resfebern. Men jag får ut 7,6 och de är inte dåligt :)

Sen kom Gullan och Hampy hit. Vi lekte i sandlådan och fikade. Jättemys. När han skulle gå fick jag 2 pussar. Söta unge.


image589

världens sötaste gubbe kom på bussen förut med. med 2 pinnar som käppar. hahahaha.

Triumfpremiär :)

Jag och Morris tog glass på Tirumf förut, premiär för i år. Hallonsorbe, lakris och Lion. MUUMS. Åkte hem till hennes mormor och hängde upp nya gardiner och satt och prata lite, så sööt. Hon kallades oss för flickor :) Sen åkte vi och handla Nässpray och hämta Luddebus och åkte och handla chips och vindruvor och kolla på Greys. Och jag bara visste att hans åder skulle gå av när han skratta, jag kolla inte ens. Fysjutton va äckel. USH!

Nu är de sängdags för Fia. Jag har ju faktiskt ett jobb att sköta imorgon och sen kommer Gullan och Hampy hit. Myspys :)


Mysonsdag!

Nu håller jag på att göra mig vacker. Ska träffa Morris, jag är sjukt sugen på att åka någonstans och bara solmysa och ha picknick :) Bara ligga och snacka och slappa. Jag hoppas hon är med på de!

Jag är helt kär. Helt kär. Jag vet dock inte om jag vill ha de i grått.
Men jag är kär iaf :)
Får se när de blir mitt, efter Tunisien eller denna månaden.
Plånboken vill nog inte som jag vill.


image587

ett som är säkert är dock att denna blir min. Från Hm. Och jättesöt.

image588

Åååh :(

Jag är lite lite lite besviken just nu. Jag blir inte besviken ofta, men nu är jag de. Klänningarna som jag spanat in på Forever21 i typ massa veckor finns inte kvar. 1 finns kvar, och bara i svart. Jag ville ha en gul först och främst och nu blev jag så besviken att jag inte vill ha den svarta ens. Detta är bajs. Detta kanske betyder att de inte finns några dunderfina klänningar nere i Tunisien sen heller, som jag är helt säker på att de måste. ÅÅh suck. Iofs så finns de andra massa fina, men de gör inget, för jag vill ha dom jag spanade in. BAJS!

:)

Oj, jag har haft besök från Norrland :) sovbesök, inget annat :)
astrevligt.

idag ölade vi med Frida och Jesper i Kungsparken, de va asmys! :) och massa sooool.
hur mysmys som hellst. en p2 på Pc blev de med naturligtvis. de gillar vi :)

nu är jag dundermassatrött. jag vill sola imorgon :)

oooh, träningsdags! (:

det är vårat pass idag, baspuls kl. 16,00 sal 1.
självklart ska vi gå :)


sen efteråt hoppas jag på typ glass i solen eller något myyyys =D

idag tränar jag i min Bsb-tshirt! Hur sexig som hellst! :D

ÅÅÅÅH

Hur mkt älskar vi inte att det är massa massa sol och varmt ute? Man blir massa massa glad :)

Tog mig en tur på stan igår med tjejerna. Först lite skvaller på Lejontrappan, gick till Donken och köpte chickennuggets och satte oss vid fontänen vid Storan och myste. Sen Viktoria. 1 öl blev 2 som blev 1 cider som blev 1 öl som blev 1 cider som blev ett glas surt och äckligt vin. Jag va i lagom form sedan. Strosade hem genom staden, Frida följde med hem och sov. Mysmysmyyyyys kväll. Ni är de bästa jag har <3

image584 image585 image586

Söndag :)

Oooh, promenaden igår blev mysmys :)

Asgött väder idag med, satt ute på lunchen förut i 1 timma i solen och i lä. Fyfaan va varmt. Blev röd om kinderna så kom fräknarna naturligtvis. Shit, vår <3 Snart sommar! LOVE fräknar! :)

Ska in till staden snart och ta en fika med flicksen! Prata lite gossip, WELAJK! =D

Jag får troligtvis sovsällskap inatt med. Från Norrland.

(:

Jag ska på promenad med en hemlig kille nu. Så de så :)

(: ny kärlek.

image583

Jag har bestämt mig.
Dom måste bli mina :)

Aooouwsome

ÅÅÅHJISSES. Catharinas son kom in på jobbet idag.
YUUUUUUMMIE =D

Hmmmm...

och sen när får folk tro att jag retrusherar mina bröst på bilder?

Lördag :) and sunshine.

Iiiih, lördag! Inget o vara exalterad för för mitt bankonto står på ca. 15 kronor. Och ingen lust till att mysa eller gå ut alls. Även om de är 15 grader ute och massa massa massa folk på stan. Va deppig jag låter, men de är jag inte :)

Lindahoneeeey hade träffat prinscharming igår. Han va visst jättebra och allt och dom skulle fika efter hennes jobb idag, Jag väntar på ett sms. Ivrigt väntar jag på detta sms :) ohohohoh. Spännande!

Jesper ringde förut med, UTGÅNG nästa helg frågade ja. Aaaah jag ska till Parkan på fredag de är ju Queer, va shockad jag blev :)

Nu ska jag göra kebab och pommes till mig och min lillebror! :)

Jag har shoppat :)

image582

Jag vet inte om den är för mkt gulligt. Eller bara gullig. Jag ska fundera.
199:- lindex!

Fredagsmyskväll

Tandläkarbesöket gick asfint (: Snabbt och enkelt, eller snabbt o snabbt. 25 minuter. Han kollade lite, tog lite kort och sådära. Kolla kvalittén på tandköttet, och de va bra. Jag har 2 hål i mina tänder, ett i visdomstanden som i övrigt växt ut helt och ett i någon annan tand. Så jag ska dit 26 Maj 13,05 igen och borra. Härligt att jag kommer vara negerbrun och fin den dagen, de sa jag till dom, då skratta dom! Fick utskrivit ett recept på 6 flaskor starkt flour, han tyckte jag behövde de. Ska bli chefen.

Gick in på Willeys och handlade lite med. Jag hatar Willeys på fredagar. HATAR.
Alla dessa ungar överallt som skriker, sen kom jag på att de är jag som står där och suckar om 10 år med 3 skrikiga ungar. Ush va hemskt =D

Nu ligger jag och svullar Polly och tittar på tven. Extra extra <3
Hoppas att Hv vinner Sm-Guld idag! :D

Tandläkardags!

Shit vilket dunderväder. Man blir lycklig, eller aa jag blir lycklig :)
Jag ska till tandläkarn strax, de är mindre lyckligt. Sen ska jag handla!
Den vanliga visan, Fia du måste börja använda tandtråd och flour för du har för taighta tänder. Ja jag ska börja använda de, jag gör de faktiskt ibland. Jo men ibland räcker inte.

Lindis charmyboy kommer till Gbg i helgen. Dom ska ses. Så snuttigull. Hoppas att de går bra (:

Jag har faktiskt städat i lägenheten i morses med. Och tvättat. Och diskat. Jag är duktig :)

Busshållplatsen, nya stället att göra sina behov på!

Sjukaste saken hände idag när jag satt på bussen hem ifrån stan! En kvinna går på vid Östra. Hon ser rätt kul ut med mörkgråa mjukisar, beigh jacka, blåa småcoola solglasögon som barn brukar ha och röda fleece vantar. Hon går av på hållplatsen efter. Ställer sig på busshållplatsen drar upp jackan ner med byxorna och sätter sig ner. Mer hinner jag inte se eftersom bussen kör.

Jag höll på att dö av skratt. Gick och småskratta för mig själv hela vägen hem. Hahahahaha.
Hon kan inte haft alla hästar i stallet. But she made my day!

Träningsfia

Nu har jag vart och rört på fläsket. Tog de rätt slappt, va inte på träna humör. Men de gick bra, jag fick gjort massa iaf :) Duktig Fia :)

Shit de kliar så på min kropp :( Måste smörja in mig! Så jobbigt. Fattar inte va de är med den, bara kliar o kliar och blir torr såfort den får vatten på sig! :(

Nu ska jag mysa ner mig i soffan!

24 dagar till Tunisien! =D=D

Picknick vid Näckrosdammen (:

image576 image577

image579 image580 image581

Jag och Lindigull handlade med oss lite muffins jouice och vindruvor och satte oss på trappan vid Näckrosdammen :) I solen och bara myste. De blåste lite men vafan. De va sol och underbart. Love u gummsi :) Sen blev de lite kaffe, men de skvalpa to much! Hahaha. Dags för träning med Frida snart! Först lite middag!

ÅÅÅÅÅH, picknickmys!

Idag är de sol. Och 9 grader i skuggen. Fast de blåser en maaassa.
Ska faktiskt in till staden och picknicka med Linda och prata massa skvaller.
Myssmyssmyss :)

image574 image575

Taights - Vitt stort linne med fickor - Grå rosetttjocktröja - Svarta lacostetygskor - Jacka (:
DET ÄR VÅÅÅR =D

Mjukt mjukt mjukt

Jag har duschat och rakat mina ben. Kommer bli helt underbart att sova inatt. Plus nybäddad säng.

Imorgon blir de träff med Linda på stan, får se vad vi hittar på. Vad vädret vill, hoppas på sol&picknick iaf! Mysmysmys.

Gööööött att Hv vann med 7-3 idag!

Jag har shoppat :) I Stockholm

image570 image571

image572

image573

Gulligull linne från Hm
BackstreetBoys t-shirt
Shockrosa necesär från monki

Och massa annat gulligull, bla Situation STockholm :)

Traalala

Nu ska jag byta påslakan och göra lite fint i mitt rum, inte för att det är stökigt för jag städa innan jag åkte. men fixa sängen iallafall. Ååh de är vårväder ute <3<3 Love love.

Och självklart lyssnar jag på mitt BackstreetBoys :)

Stockholm &Bsb 13-15 april 2008

   
   
    
   
   



Åååååh. Underbart <3<3<3
BackstreetBoys va underbart. Stockholm va underbart. Stockholmarna va helt okey.  Göteborgare är mer bra! Asmysiga dagar. Med strosning i stan och massa skratt och kul grejer. Lisa är söt när hon dansar och sjunger påväg till Gröna linjen, AAAAKTA BAJEN. Sexig pojke på Biffhuset, tänk att vi hittade Biffhuset liksom. Åh jag kom hem med en Situation Stockholm med, han tackade för att jag fanns. Söt gubbe. Hihi.


Jag är kär i Bsb. Nu och föralltid <3

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH

Stockholm var helt underbart.
Och mitt BackstreetBoys va ännu mer underbart.
Kärlek kärlek kärlek. <3

image548

äääntligen

Nu är jag färdigpackad, nästan iaf bara smågrejer kvar. Helt sjukt, fick ta den stora resväskan men inte så konstigt, både kudde påslakan och 2 stora haddukar med mig. Jag lovar att Frida kommer skratta imorgon när jag går av bussen och fråga: VAFAAAAN har du med dig!

Stockholm ska bli fettnajs :D Jag har laddat kameran och har 2 engångskameror med mig. Till vårat fotoalbum :D

Min kära dagbok, jag updaterar dig på tisdag kväll/natt.

PUUUUUSS

Idag har jag hunnit massa :)

image543

Dammtorkat skrivbord och gjort fint :)

image544

nya foton på mig och lillebror med nya ramaar! :) lite omväxling!

Fixat band på klänningen :)

image547

Packat! :) De fick inte plats i den lilla med alla påslakan och skit. Så de blir rymligt i den stora. Nej jag ska bara vara borta i 2 dagar! :)

Nu ska jag duscha och sådära! Mys mys, sen blir de sova och grejer. Upp imon!

Storpackarn Fia.

Jag är SÄMST i världen på att packa. Jag packar för 2 veckor och ska vara borta 2 nätter. Och jag har inte kommit längre än påslakan pjamas undies och sockor. Och skor har jag nästan bestämt. Nästan. Iofs så hänger kläderna på dörren. Så jag har ju kommit en liten bit :)

IIIIIIH de ska bli superhärligt att bara komma iväg och ha kul. Någonannanstans! :D

Nu ska jag fortsätta med packningen! :)

Mysipyyys :)

Nu har jag myst med min Camilla. I soffan framför Så ska de låta, Talang och Berg flyttar in. Vi åt den nya CarteDorglassen med brownie i med varma hallon, hur gott som hellst <3 MUUUMS Jag är dunderdunderdundertrött. Ska snart sova, ska jobba imon ju. Sen fixa inför Stockholm :)

IIIIIH jaag längtar! :D

EMD är visst förband, spännande ;)

BACKSTREEETBOYS &STOCKHOLM, here cooooooomes FHIIIIIJA :D

Gooooooooottt :)

image542

Vårstädning i källarn bland spindlarna :(

Åååååhh ush :( Vi har fått containrar till gården nu. Så vi kan slänga skräp från källarn. Följde med mamma ner. Bara massa spindlar överallt :( Och massa nostalgigrejer hittade jag. De va kul :) Riktigt kul. Spindlarna ush ush ush va så äckliga så jag gick hem igen!

image535 image536 image537
image538 image539 image540

 

VÅÅÅÅÅÅRTECKEN!

Jag har SKOSKAV!
dom rosa lecouqen :(
aaaao :(

Kullegårdeeen 7-16

Idag har jag jooobbat jooobbat joooobbat :)
På mitt Kullegården :)
Gröt, mangosoppa, ris, potatismos, potatis. U name it va jag inte gjort liksom!
Och städat och skruat golvena och tatt brunnarna. Duktig Fia.

Har fått semesterschemat med. Ser najjs ut. Riktigt najjs :)

Ful date är bra samtalsämne :)

Gött att sessan hamnade hemma hos en skitful kille <3
hahahaha. sånt gillar vi, har vi något att prata oom! :)

tittade på den där nya DirtySexy Money ikväll på femman.
kändes som en ren kopia av GosspiGirl men kan ju gå an och se i brist på annat.

Imorgon är det jobb som gäller, 7-16. Och sen mys med Camilla. Med den nya CarteDor glassen <3

Jag har shoppat :)

image533 image534

Rough från MakeUpStore

och vita ramar från Hemtex. Jättegulliga. Bilder när mitt projekt är färdigt! :D

Synd att min budget typ SKRIKER! HÖÖÖGT! VRÅLSKRIKER! :(
När ska jag vinna 10 miljoner? :(

Älska Göteborg när de är våååår <3

Nyss hemkommen från staden och vaccinationen med Frida.
Vi tog mot hepatit A, sköterksan tyckte inte att vi behövde mer än så för en sån kort resa. Skiten kosta 440:- , men billig försäkring om man jämför med Hepatit liksom.
Sen strosade vi ner längs Avenyn i solen och hade myyyysigt.
Tacka GUD för Dahls Bakshop nere vid Lilla Bommen, sol &uteservering <3
Färskpressad apelsinjouice och beskvi <3<3

HÄÄÄÄÄR KOMMER JAG!
Shit va vi skratta!

image523 image524 image525
image526 image527 image528
image530 image531 image532

UNDERBAAAAAART!

Alla är så fina på våren! =D

SheaOil <3

Ooh shit nu luktar jag sådär dundergott igen! :) Ldb SheaOil <3
Jag ska in och vaccinera mig snart med Friida (:
Tunisien om 31 daaaagar :D

Nu har vi klädbekymmer igen! Alltid alltid alltid.
Kanske dags att inviga Lacosten eller dom rooosa? Hmm.
Tåls att tänka på!

Pussas och kraaaamas (::

Så träffade jag Jesper ikväll med. Lite middag, nudlar med kyckling&pestogräddsås.
Sen massa massa tv och bara massa massa flum <3

Vi låg och asgarva till Björn Gustavsson i Sverige pussas och kramas.
Jag har lagt ut lite knivar här så de ska bli lite svårare! <3

Häktet för första gången i mitt liv!

Jag hälsade ju somsagt på pappisen idag. I häktet. Helvete vilken prosedur innan man kom in. Först ringa på knappen till hissen och vänta på att någon svara så dom tillät en att gå in i hissen, i hissen så skötte poliserna på 8:e våningen knapparna, fanns baar nödknapp i hissen. Väl där inne fick man ta av sig de mesta, jacka väska allt. Egenom en pipkontroll. Sen kom man till rummet. Vi fick nummer 5. Polisen öppna jag och mamma satte oss och sen kom pappa! De va härligt att se honom. Han är smal nu. 76 kilo väger han. Förr vägde han 95. Men han såg fräsch ut, förutom de då. Vi satt och småpratade lite om de mesta. Sen började jag gråta, mamma sa till honom att han får skärpa sig nu och sa allt de jag ville säga. Då brast de. Så vi kramades. Att krama sin pappa som man inte gjort sen studenten i 1 Juni va helt underbart. Han luktade precis samma, hur arg jag än är på honom så va de helt underbart att krama honom. Han tyckte jag luktade gott (: Och va fin. Halvtimman gick snabbt, på pricken knackade dom på dörren och tog ut oss. Utanför stog de 3 väktare, 2 unga killar bla han som satt i kontrollen och 1 som öppnade. Vi kramdes och jag började gråta igen. Jag har saknat honom så otroligt mycket och har vart så otroligt rädd för allt som har kunnat hända. Att få se honom nykter första gången på 10 månader va underbart. Väktarna tyckte nog det var en obekväm situation, dom visste inte riktigt vart dom skulle kolla och den ena säger "Ska jag ta bort honom" lite tyst och den andra skakade på huvudet och sa "Ne". Efter de släppte jag och gick.

Jag önskar över hela mitt hjärta att min pappa ska bli bra nu. Att jag litar på de är en annan sak.

Kolla ett troll i min säng :)

image520 image521
image522

Lillebror är trööööött! =D=D
Får ju ta de gyllenetillfället när de ges! ;)

Jag har shoppat :)

image516 image517

image518 image519

Svart tubklänning med detalj mellan tuttarna, Hm 198:-
Blomlinne rött, Hm 149:-

Fia toooday!

image511 image512
image513 image514

image515

Taights, blommlinne, kofta (:

Min första deklaration!

Godmorgon! Jag är glad idag, ovanligt or not. Men det är jag. Vaknade vid halv11 men låg och drog mig i sängen i en timma. Jesper ringde och han är sjuk så de blir ingen träff med honom idag, han behövde vila. Gick upp och drack lite kaffe. Jag har faktiskt deklarerat för första gången i mitt liv =D De känns lite lite vuxet, faktiskt! Vilken trevlig tant man fick prata med! Not.

Gött med pengar innan midsommar liksom. Yeeey! :)

Lisa hade fått betala 850 kronor för sin tågbiljett till Stockholm. 850 jävla spänn! SJUKT!

Nu ska jag göra mig vacker och åka och hälsa på min pappa som sagt. Och byta en klänning i stan!


32 dagar till Tunisien prinsessan! :D:D:D:DD:D:D:D:D

Pappsi ringde förut.

Imorse rättare sagt. Sjuttioelva signaler innan mamma hörde och svarade. Jag fick prata med honom, han sitter häktad på Skånegatan för att han struntade i sin övervakning och söp under tiden. Min papps har alltid bortförklaringar till allt och denna gången var de att hans bästis Johannie hade blivit ihjälslagen. Första gången på riktigt riktigt länge tyckte jag synd om min pappa. Han började gråta i telfonen och då fick jag tårar i ögonen. Jag ska hälsa på honom imorgon och berätta för honom att han får skärpa sig nu, att jag inte orkar mer. Han får välja alkoholen eller mig nu. Jag orkar verkligen inte alla löften mer.


Grattis på 50-årsdagen

Utmaning tjejer :)

Äger ett par vita string: Nej. Jag har slängt alla
Har mer än 5 bhar: Yes.
Älskar killar som har magrutor: Fint att titta på, JA!
Har haft trekant: Nope
Har färgat håret minst 3 gånger: Yes
Går inte ut utan smink: Jobbet utan, annars med oftast. Om det inte är slapp i soffan!
Har någon gång spelat klädpoker: Yes
Har haft sex på en offentlig toalett: Yes
Du har någon gång föreställt dig själv ha sex med Brad pitt: Haha, nej!
Du har hånglat med över 15 killar på en kväll: Neee!
Du älskar att prata om sex och killar: På något vis kommer de alltid upp.
Har dåligt självförtroende: Nej inte direkt
Älskar att få uppmärksamhet: Vid vissa tillfällen

Kysst en tjej: Yes
Strippat inför en folksamling: Nej
Tittat på en porrfilm: Ja
Du studerar OFTA din kropp i speglen: Jag speglar mig ja!
Älskar att shoppa underkläder: Ja :)
Romantiska filmer är det bästa man kan se: Ibland.
Du har solat solarium: Yes
Du har haft sex med mer än 10 olika killar: Nej men 7
Du bär alltid läppglans: Lepsyl :) och vaccelin
Du är nöjd med dina bröst : Yes
Du har provat på droger:Nope :)


DU HAR SVARAT ÄRLIGT PÅ FÖLJANDE FRÅGOR: JA


Me todaaaay (:

image507 image508 image509

image510

Svarta taights -Indiska
Kjol/klänning vit svart -Gina
Vita tygskor -Lauredotte
Sjal -Hm
Röda naglar
Trenchcoat!

Deklarationspapprerna har kommit :D

6531 kronor tillbaka på skatten!
ÅÅÅÅH =D=D=D

Jag har shoppat :)

Och spräckt min budget. Men skitsamma. Jag får snåla i Stockholm. Och ta aprillönen till Tunisien.

image504 image505 image506

Cerise/korallröd bikini, Hm 49,50:- delen. Trosorna kommer hänga i rumpan, de gör alla deras trosor. Men man måste faktiskt matcha, ingen som ser de på stranden iaf sen (;
Sovshorts, gåra och svarta. 49,50 styck. Fanns bara dom kvar. Likabra att köpa.
Linne till konserten. Hur fint som hellst :) Ska köpa de korallröda med.
Tur att Hm är billigt! (:

Åååååh <3 Uteserveringpremiär.

Jag har haft uteserveringspremiär idag med Linda <3<3 Love love love! Vi strosade upp mot Avenyn och hittade Condeco, kycklingciabatta med cremecheese och vitlöksaoili. Gott gott och 2 koppar kaffe! Helt molnfritt på himlen och massa sol, blåste dock kallt men fyfan va mysigt <3<3 Vår vår våååår!

Satt och pratade om hennes bravader nere i Kalmar i helgen och mina bravader i lördags. Och myste bara.

Hon får lägenheten hon ska låna i 4 månader i början på Maj, hur kul som hellst! De nya haket att hänga på! :) Myysi! :)
image500

   

Helt sjukt fin låt.

But How,
Do you expect me,
To live alone with just me?
'Cause my world revolves around you,
Its so hard for me to breathe.


Tell me how I'm supposed to breathe with no air.
Can't live, can't breathe with no air.
That's how I feel whenever you ain't there.
There's No Air No Air.
Got me out here in the water so deep.
Tell me how you gon' be without me.
If you ain't here, I just can't breathe.
Its No Air No Air.

<3<3<3

Åååååh :(

6-4 till Lhc
Bajs bajs bajs bajs bajs

Vårstäda datoooorn

Nu ska jag virussöka lite på min dator och radera bilder och sådära. Göra den vårfin.
Det behövs! Och lyssna på BackStreetBoys. Det är ju snart dags ! (;

På vårat jobb har vi faktiskt riktigt potatismos.

Jag har jobbat idag. Och jag är riktigt trött. Har nästan lust att lägga mig och sova lite, men de tar emot eftersom det är sol ute. Men jag kommer ju knappast gå ut iaf liksom (;

Idag på jobbet blev jag riktigt irreterad. Jag kom ut med 2 nya kantiner med mos och skulle byta ut dom tomma. Ploppar ner en i första hålet och går till andra sidan för att sätta i den! På sidan med det nya moset står de en lärare och kollar på de nya moset och den tomma på andra sidan han säger något om pulvermos och jag vänder mig mot honom och säger att det är riktigt potatismos. Aha, i den du har där eller? Nej i båda, den du har vid dig också. Vänder mig om och hör honom säga att de där är inget pulvermos. IDIOT. Jag vet mer om vad vi gör för mat än vad du gör. Ofta jag ljuger om pulvermos och potatismos på smör och grädde. Smaken är ju BIGDEAL liksom. Hoppas han kände de när han satte sig ner. Nonchalanta jävel!

Sen var de en spindel i vasken i morse med. Jag sprang därifrån och sa till Mimmi som hämtade lite papper och släppte ut den. SLÄPPTE ut den. Va hände med att döda den frågade jag henne, men de får man ju inte för de blir ju regn. På lunchen sen berättar vi detta för Ulla och Ulla säger: Man får inte döda spindlar för varje spindel jag ser döper jag till Johan. Hahahaha, att jag inte dog av skratt!

Jag vill ha chokladmuffins. Med glasyr. Eller kärleksmums. Höga kärleksmums.

Old times, good times

          

* ParkLane tävling
* Morr &jag leker 70-tal
* Lindi partaar på Aiya Napa
* Jag 2 somrar sen
* Hihi
* Lindii &jag på vårpicknick i Näckrosdammen
* Skoprovning inför balen
* Teckning :)
* Jag i ljusare håår
* Frida &jag på allsång 2 somrar sen, hej neger!
* Mammisen

Good night and sleep well

Nu ska jag faktiskt ta och sova några timmar. Ska upp och jobba imorgon igen vilket jag absolut inte känner för. Men jag får tänka på pengarna helt enkelt. Snart drar ju säsongen på Storans uteservering igång. Och den gillar vi <3<3

Min mammis kom hem förut också. Så nu är den tanten hemma igen. Jag lovar att jag går henne på nerverna redan på onsdag och hon går mig på nerverna redan på tisdag.

Jag ser fram emot Stockholm på söndag. Jag har fått tips från Niklas att vi ska gå till något ställe på söndagskväll och ta oss lite drinkar, det såg mysigt ut, sen fick jag reda på att det var ett hårdrocksställe.
Jag: Tror du verkligen att jag passar in där?
Niklas: Ja, du har stora bröst och är söt.
Kanske så de funkar, who knows (;

Sitter och kollar på gamla bilder. Jag ska göra ett kollage! :D

Kvällsmys hos Torre!

Myset hos Torre va mysigt igår! (: Det kom ett pucko och ringde på honom och frågade om han hade någon sprit att sälja det var nämligen förfest lite längre ner och spriten var slut. To bad for them! Sen la vi oss i sängen och kollade på När lammen tystnar. Den är ju värsta sämst och inte alls läskig. Suck. Sen när jag gick upp imorse så spöregnade det ju naturligtvis och jag hade vita tygskor på mig. Sen gick jag vilse i hans trappuppgång med. Hahaha, men de talar vi tyst om. Lokalsinnet är på den dåliga sidan!

Jag har dunderont i min mage :(

Ska nog lägga mig och kolla på lite Sex and the City!
Borde städa innan mammisen kommer hem men det orkar jag inte!

Lördagsplaner!

Shiit idag är jag seg, riktigt riktigt seg. Jag va seg imorse, jag var seg påväg till jobbet, jag var seg på jobbet och nu är jag seg hemma också! Kanske ska gå och lägga mig en stund och vila lite.

Min lillebror ska på party ikväll (: Han är så söt. Grönaktiga bomullsbyxor, vit t-shirt med Smile now cry later på och en svart lång kofta. Så stilig så.

Jag ska hem till Torre ikväll. På mys.
Det ska bli riktigt trevligt faktikst. Sista gången på ett tag nu.
Det känns ju lite dumt doock. :(



Freeedagsmys!

Nu är de natten. Jag ska snart sova :)
Jobb jobb jobb imorgon.

Frida va här ikväll. Vi myste med chips och godis och sådära :) Kollade på Så ska de låta och Berg flyttar in! Superduperdundermysigt! <3<3 och samtalade om M. Hahahaha. M är blåst, på riktigt!

Torre åker snart. Sitter och pratar med honom nu. Det känns knasigt. Ush!

Nej Godnatt! :)

Hon den där brunetten!

Frida hade talat med en kille på Msn. Varpå dom kom in på att prata om ParkLane osv. Varpå dom kom inpå något om nåt jag vet inte hur de va. Frida berättar att en av våra vänner hade haft lite kul med ena dansarn inne på toaletten varpå killen säger:
Jahaaa, du känner brunetten?

Våran älskade vän är alltså känd bland killarna på Parkan som brunetten. Inte så farligt kanske med tanke på att den här killen visst kände dansarn. Tänk om de inte vart så. Våran lille vän.

Jag har shoppat :)

image481

    
Fjärilsspännen Hjärtspännen Solglasögon Trosor och Ihopfällbar klädrulle - Hm

image486 image487

Svarta Ballerinas med späänne - Stockholm Dg

Och en kjolklänning från Gina. Vitsvart.

Det är våårkallt.

Nu är jag hemma från staden. Mina önskningar om sol försvann. Trodde inte att de va så kallt ute, drog på mig mina vita tygskor trenchcoat och taights. Shit va kallt. Sen började de givetvis regna, men de är ju inte ovanligt. Göteborg vi snackar om. Miljoner folk på banken. 30 minuter väntade vi. Sen väntade vi på maten med så va de bara halvgott. Gick och fixade biljett hem från Stockholm med sen drog vi en liten shoppingrunda.

Skor är kärlek <3

Ingen utgång ikväll. Men Frida kommer hit på mys. Berg flyttar in! (;

Freeedag! :)

Kaffedags! Orkar inte äta frukost men jag är dunderhungrig! Ska träffa Frida min Frida och gå till vaccinationen och prata lite med dom om sprutan och sådära. Räknade med sol idag men de är molnligt :( Ingen glass på Avenyn här inte :( Men men :)

Fått en utbetalning från Posten med på 334 kronor. Wheeey! De är inte dåligt.

Jag ska nog shoppa mig något fint med, vad vet jag inte än men! Jag hittar sääkert något.

Nej dags för kaffe och göra sig iordning!


Jag har fått post! :D

image479

image480

U make me happy! :)
Saknar dig hjärtat!

Pappiiiiii

image478

Jag saknar dig.
Och jag vill att du ska bli frisk och vara som vanligt.
För jag älskar dig! Och jag saknar dig.

Händelserikdag!

  • Lärt min bror att reda en sås
  • Jobbat
  • Bakat kladdkaka och druckit cola
  • Tvättat plus hängt upp den
  • Pratat med idioter på msn :)

Hoppas på massa sol imon!


<3

image477

When you have no light to guide you
And no one to walk to walk beside you
I will come to you
Oh I will come to you
When the night is dark and stormy
You won't have to reach out for me
I will come to you
Oh I will come to you

Sometimes when all your dreams may have seen better days
And you don't know how or why, but you've lost your way
Have no fear when your tears are fallin'
I will hear your spirit callin'
And I swear I'll be there come what may

'Cause even if we can't be together
We'll be friends now and forever
And I swear that I'll be there come what may
When the night is dark and stormy
You won't have to reach out for me
I will come to you
Oh I will come to you

We all need somebody we can turn to
Someone who'll always understand
So if you feel that your soul is dyin'
And you need the strength to keep tryin'
I'll reach out and take your hand

Oh I will come to you
When you have no light to guide you
And no one to walk to walk beside you
I will come to you
Oh I will come to you
When the night is dark and stormy
You won't have to reach out for me
I will come to you
Oh I will come to you

Vår vår vååår

Guuudars va jag är trött. Dundermegatrött.

Jag har jobbat idag på Jonseredsgården. Ulla är ju förhimla gullig =) Jag va bambatant, segt när man är så trött som jag var med så de va skönt att få komma hem. Gick ut på gården förut på jobbet när vi hade rast och satte oss i solen! (: huur gott som hellst, värste varmt ute idag :) Vår vår vår.

Imorgon om det är fint väder vill jag strosa runt på Avenyn och äta glass och dricka kaffe. Strosa runt i solen och bara mys mysa (: Jag hoppas på sol imorgon helt enkelt. Någon som vill dela myset med mig kan höra av sig! :)

Jag ska kolla på Anna Skipper ikväll och äta lite godis som vanligt hade jag tänkt. Men nu ska jag nog fixa lite käk och plocka irdning lite här hemma!

Skriv ett brev till mamma och pappa

Jag har vart och tränat med Frida (: Bas, hon som har passet är ju förhimla rolig. Med överskottsenergi till 1000, undra vart hon får den ifrån, men jag gav gärnet iaf slö som jag va, gjorde de jag orka :)

Hon tycker jag ska skriva ett brev till mamma och pappa. Jag hade inga skor nämligen, skönare att gympa utan skor, tycker jag iaf. Det ska jag skaffa mig, efter Tunisien. Orka lägga 1000 spänn på gympadojor när jag kan köpa tjusiga pumps och en ny bikini. Nej nej :)

Hittade mina svarta mjukbyxor nu med. Ska ha dom på Jonsered när jag jobbar, gillar inte deras kläder. Om jag inte får rätt storlek och alla har min storlek typ så. De är lite svårt.

Snart ska jag ha en liten nattdejt med min kudde. Jag saknar sängen <3
Ska smörja mig och lite så sen nighti time! :)

Träääning!

Nu känner jag inte av att jag är trött längre.
Gick upp klockan halv7 imorse jobbade till 16. Hem, städa och plocka och nu iväg på träning med Frida. När jag väl kommer dit kommer jag vara helt slut, ska köpa banan på Pressbyråan, as always. Jag är bananköparn på Pressbyrån :)

Jonseredsgården imorgon, Catarina är sjuk. Inte för att jag känner för att jobba. Mer för att det är pengar :)

Skattedeklarationpapprerna skulle visst komma snart. Mammisen har fått sina men inte jag. En vän till mig sa att hans vänner hade fått tillbaka 9000:- på sin skatt och dom jobba typ inte ens. Jag kanske kan räkna med 5 miljoner då? :)

Köpte en ny bok ner till Tunisien igår med. Flyga Drake heter den.

Nej nu måste jag kila till träningen!

Jag är sovsugen :)

Jag drog en myskväll med min aldeles egna mysiga Camilla. Volvon hon&jag intog som vanligtvis IcaMaxi och gick runt och strosade. Blev lite mysglass och sådära. Och Heartbreak Kid. Shit va jag skratta, sjuk film.

Sitter i min morgonrock aldeles nyduschad. Jag skulle vilja att en snygg kille kom och smörjde in mig, bäddade min säng och städade åt mig. Men det händer nog inte, tyvärr.

Jag ska till mitt kära Kullegården och jobba imorgon igen! :)

Ååh va jag bara längtar efter att få se killen på bussen som ser så jävla pigg ut klockan 06,47! Bajs på honom!

Sööta gubbe (:

Idag på jobbet kom den lillegubben som brukar sitta och äta ute i entrén. Jag gick ut med en tallrik med mat och jag fick måltidskupongerna. Varpå han hade lämnat en kupong för efterätt/dricka. Jag gick ut till honom.

- Du får tillbaka denna av mig, den gäller bara efterätt/dricka..
- Jahaaajaja
- Ja, och tyvärr har vi ingen dessert men dricka har vi
- Jaja, men aa... jajo... aa.. men.. Jag kan ju ta en dricka
- Okej, vad vill du ha? Vi har lättöl, bubbelvatten och läsk
- Ja gärna någon såndär samarin, bubbel.
Här höll jag på att skratta lite.
- Vad vill du ha för smak då?
- Ja gärna åt de där citronhållet, de är ju himlans gott.

Alltså den här gubben är de sötaste jag har skådat. Herregud silket gull. Man vill bara krama honom. Samarin och bubbelvatten, samma kanske, who knows! =D

April April din dumma sill.

Inte för att jag har blivit lurad men! ;)
Nu funkar de iaf att skriva lite. Kors i kröset.

Det är vååår ute idag! Sol och 11 grader. Och jag har sett en maskros. Då är de vår. Gick tillochmed hem från jobbet idag bara för att det va så vårigt. Då är de vårigt, när jag går hem från jobbet. I sommar så var de visst några dagar som det inte skulle vara någon ordinarie personal på jobbet så då ska jag leka den ordninarie, så nu ska dom lära mig allting. Men som dom sa, jag kan redan allting! ;P

Igår köpte jag och Frida biljetten till Stockholm. Here we cooome! =D
Nu ska jag ringa och boka vandrarhemmet! Innan jag glömmer av!


RSS 2.0